Firma Laurenzi
[Włochy]Salsa truflowa
Wersja do druku
Specjał ten powstaje na bazie grzybów i trufli, ma szerokie zastosowanie w kuchni włoskiej; z powodzeniem można używać jej zarówno do przystawek jak i do dań głównych łącząc salsę z włoskim makaronem (spaghetti lub tagliatelle) i dodając odrobinę parmezanu do smaku. Salsa truflowa dostępna jest w opakowaniach - 130g i 250g.
Na zamówienie dostępna jest również Salsa borowikowo – truflowa w słoiczkach o pojemności 250g lub krem borowikowy – w 130g opakowaniach.
Warto przekonać się też o smakowych walorach Salsy z oliwek, doskonałej w przypadku antycznych, choć prostych przepisów. Dostępna w opakowaniach: 130g i 250g.
Wszystkich zainteresowanych naszymi produktami prosimy o kontakt mailowy, odpowiemy na Państwa pytania, dostarczymy wszelkich informacji. ZAPRASZAMY
Dodatkowe informacje:
| Miejsce produkcji: | Umbria |
| Cena: | Zapytaj o cenę |
Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Artykuły rolno-spożywcze -> Grzyby
| |
|
|
| |
Firma Laurenzi
|
| Ulica: | via Palestro, 18 |
| Miasto: | Foligno (PG) |
| Kod pocztowy: | 06034 |
| Kraj: | Włochy |
| Telefon: | +39 339 1255935 |
| Faks: | +39 0742 357417 |
|
Osoba kontaktowa |
| Imię i Nazwisko: | Aneta Kosińska-Giabbecucci |
| Telefon komórkowy: | +39 3391255935 |
|
|
| |
|
|